Logo ontwerp voor Nedcam

Voor W2 moments heb ik een vernieuwd ontwerp gemaakt van het bestaande logo. Een subtiele wijziging zorgt voor een frisse, professionele en consistente uitstraling in alle communicatie uitingen.
Ontwerpvoorstel ontvangen?
Logo vernieuwen voor W2 moments

Logo vernieuwen voor W2 moments

Doel van mijn opdracht? Een subtiele, maar frisse verbetering van het logo zowel qua kleur als gebruik. Daarnaast is het belangrijk dat de merknaam W2 moments weer centraal komt te staan in alle communicatie uitingen. Van briefpapier en Word-sjablonen tot aan de website, social media, e-mailhandtekeningen én een opvallende lichtreclame op de gevel. Met het verbeterde en nieuwe logo kan W2 moments weer een herkenbare uitstraling neerzetten, die bijdraagt aan de merkbeleving.

Diensten
  • Logo ontwerp
  • Briefpapier
  • Word sjabloon
  • E-mailhandtekening
  • Gevelreclame
Eerste stap zetten?
Nedcam

Logo vernieuwen voor W2 moments

Voor W2 moments heb ik een vernieuwd ontwerp gemaakt van het bestaande logo. Een subtiele wijziging zorgt voor een frisse, professionele en consistente uitstraling in alle communicatie uitingen.

Grafisch ontwerper Martin van Maaren

Consistente en professionele uitstraling

W2 moments liep tegen de grenzen aan van het bestaande logo. Het vorige ontwerp ontstond jaren geleden toen twee bedrijven, W2 en Moments Furniture samen gingen. Vanaf dat moment werd er een samengestelde logo W2M gebruikt. Maar hierdoor ging er ook verwarring ontstaan zowel qua naam als qua gebruik van het logo. Klanten gebruikten de naam W2M en W2 moments doorelkaar. Ook werd het logo soms met donkere variant en soms met lichte variant toegepast. De eigenaar merkte dat de merkbeleving hierdoor minder werd. Tijd dus voor een vernieuwde versie van het bestaande logo.

Bekijk het resultaat

Ook een logo en huisstijl laten ontwerpen?

Houd je van duidelijke en directe communicatie? Mooi! Ik heb altijd direct contact met mijn opdrachtgevers en hanteer een vaste prijs in plaats van een uurtarief. Dus geen onverwachte kosten, maar duidelijke pakketten en afspraken vooraf. We gaan samen aan de slag en finetunen net zolang totdat jij 100% tevreden bent.

Kies een pakket:

Logo laten maken

Ik ga graag voor je aan de slag om een uniek en aansprekend logo ontwerp op maat te maken.


.PNG .JPG .PDF .AI .EPS .SVG

€ 295

(excl. btw)
Logo laten maken

Complete huisstijl

Logo, visitekaartjes, briefpapier, flyer, html e-mailhandtekening, social media template en set met iconen.


€ 695 Tijdelijk voor

€ 545

(excl. btw)
Sterke uitstraling!

Huisstijl + website

Wil je echt indruk maken? Kies dan voor een complete huisstijl en resultaatgerichte WordPress website.


€ 1.795 Tijdelijk voor

€ 1.495

(excl. btw)
Business promoten


Een complete huisstijl op maat

Met mijn ervaring en diensten als grafisch vormgever maak ik een logo ontwerp of een complete huisstijl voor iedereen betaalbaar. Voor een vast bedrag heb je ook met jouw budget een unieke en opvallende uitstraling.

Grafisch vormgever

Waarmee kan ik je helpen?

Martin van Maaren

Ben jij ook toe aan een rebranding van jouw merk?

Ik denk graag met je mee in het creatieve proces en het uitvoeren naar een nieuwe bedrijfsuitstraling.
Stuur een berichtje

Vrijblijvend sparren en advies?

Laten we jouw ideeën bespreken. Ik denk graag mee met ondernemers en hoe we jouw product of dienst gaan promoten. Niet alleen een mooi bedrijfslogo, maar een duidelijke focus. Online en offline.

Kennismaking (in 20 minuten)
Grafisch vormgever Martin van Maaren

Logo laten ontwerpen?

Stuur een berichtje